tracking ID into the analytics section
top of page

Daily motivation tips

Public·78 members

Yeni platforma seçərkən şəxsi məlumatlarla bağlı təhlükəsizlik hadisələrindən sonra istifadəçinin hesabında hansı əlavə tədbirlərin tətbiq olunduğunu da bilmək istəyirəm. Məsələn, şübhəli fəaliyyət aşkarlandıqdan sonra parolun dəyişdirilməsi, bütün sessiyaların bağlanması və əlavə doğrulamanın aktivləşdirilməsi tələb oluna bilər. Azərbaycanda platformanın belə hallarda istifadəçiyə konkret təhlükəsizlik addımları göstərməsi və hesabın bərpası prosesini aydın izah etməsi etibarlılıq baxımından nə qədər vacibdir?

3 Views
Lilit Relis
2 days ago

Bu axşam evdə tək idim. Çöldə sakitlik hökm sürürdü. Mən də bu sakitlikdən istifadə edib bir az özüm üçün vaxt keçirmək qərarına gəldim. Əlimə telefonumu alıb internetdə gəzməyə başladım. Bəzən belə tək-tənha axşamlar ən gözəl kəşflərə səbəb olur. Bu da elə oldu. Mən bir neçə dəqiqə ərzində çox maraqlı bir ünvana rast gəldim. Həmin ünvan

idi. Bu platformanı açan kimi onun sakit və rahat atmosferi məni bürüdü. Burada heç bir təlaş yox idi, heç bir qarmaşıqlıq yox idi. Sadəcə mən və bu gözəl platforma. Mən bu saytı gəzdikcə daha da rahatlaşırdım. Bu, sanki sakit bir axşamüstü gəzintisi kimi idi. Mən bu platformanı bir neçə saat araşdırdım və heç yorulmadım. Əksinə, daha təzələnmiş hisslərlə ayrıldım. Bu platforma mənə göstərdi ki, tənhalıq bəzən ən gözəl kəşflərə aparır. Artıq bu platforma mənim tənha axşamlarımın ən yaxşı yoldaşına çevrilib.

Thrive secondary logo.png

Contacts Us

0484 335 446

Warralily Shopping Centre Level 1/30/33 Central Bvd, Armstrong Creek VIC 3217. Located above the pharmacy.

Newcomb Central Shopping Centre. 71 Bellarine Hwy, Newcomb VIC 3219.​ Located above the library. 

• TikTok
  • Facebook
  • Instagram

©2025 by Thrive247. All Rights Reserved.

bottom of page